Sos pentru friptura

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 12314 vizualizari

 

Se poate servi si alaturi de legume fripte, kebab de pui sau crochete de pui

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 400 gr rosii conservate tocate
  • 4 linguri de bere blonda
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura zahar nerafinat
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru friptura:

1. Topiti untul in tigaie, adaugati ceapa si caliti-o timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, berea, otetul, sos worcestershire, pasta de rosii, zaharul si mustarul si amestecati pina se omogenizeaza

3. Lasati sa de ain clocot la foc mic, amestecind mereu, apoi lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute sau pina se ingroasa putin, amestecind din cind in cind. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]