Soufflé de legume

de LicutaMarin in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 8367 vizualizari

 

Un amestec de legume care va vor incanta simturile.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 500 gr dovlecei
  • 300 gr morcov
  • 3 oua
  • 200 gr smantana (20% grasime)
  • 200 gr cascaval sau branza
  • pesmet si ulei pt. uns forma
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufflé de legume:

1. Se desface conopida buchetele si se da intr-un clocot in apa cu sare timp de 10 minute, impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mari si morcovul taiat rondele. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la racit.

2. Se bat ouale cu putina sare, dupa care se  pune smantana, se amesteca bine si apoi se adauga cascavalul (branza) ras.

3. Se unge o forma (tava) cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza legumele dupa care se toarna oul batut cu smantana si cascavalul si se da la cuptor la foc potrivit, circa 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufflé de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata