Spagetti bolognese

de Tabita _ in Paste, 3 Feb 2019 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spagetti
  • 400 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 400 g rosii taiate in sos tomat
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti bolognese:

Am pregatit mai intai sosul.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
Intr- o tigaie se pune putin ulei la incins.
Se adauga ceapa si usturoiul.
Cand acestea se inmoaie putin, se adauga carnea. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se pun rosiile.
Se lasa sosul la foc mic aproximativ 30-40 minute.
Se mesteca din cand in cand.
Se condimenteaza dupa gust.

Separat intr- o oala se fierb pastele in apa clocotita cu putin ulei si sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Apoi se servesc impreuna.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza