Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 12 Dec 2016 | 4130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame spaghete proaspete (eu am folosit cu busuioc, dar se pot inlocui cu cele simple sau uscate)
  • Pentru sos:
  • 200 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 40 grame Parmezan ras
  • 40 grame mozarella rasa
  • 60 grame Ricotta
  • 40 grame Pecorino Romano ras
  • Pentru pesmet:
  • 40 grame pesmet
  • ulei de masline
  • 1/2 catel de usturoi
  • 40 grame Chorizo
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo:

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare. 

Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute.

Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand untul s-a topit complet. Apoi, se adauga treptat tipurile de branza, amestecand frecvent pana se obtine un sos cremos.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se adauga sosul peste paste, se asaza pe farfurii si se presara pesmetul deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]