Spanac "mexican"

de ralu_ca in Porc, 13 Sep 2014 | 6050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc tocata
  • 1 kg spanac fiert
  • 300 g mozarella(branza italieneasca)
  • 50 g emmental
  • 3 cepe
  • piper
  • sare
  • 4 linguri smantana
  • 1 cutie crema de branza
  • 2 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • sos iute
  • 6 -8 rosii cherry
  • 1 ceasca ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac "mexican":

Intr-un wok am pus ulei si am calit ceapa, ardeiul iute si ardeiul kapia taiate cubulete, iar cand ceapa a capatat culoare galbuie am adaugat spanacul scurs si tocat, sare, piper, carnea tocata amestecand foarte bine compozitia obtinuta. Apoi am presarat branza (mozarella) si am turnat si rosiile cherry taiate in 4, sos iute, smantana si crema de branza. Am amestecat din nou foarte bine, iar produsul final l-am asezat intr-un vas termoizolant si pe deasupra am presarat emmental rasa. Se introduce la cuptor approx 60 min. finalul este foarte gustos.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac "mexican"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la tava cu legume