Spätzle la tigaie cu ceapa si masline

de Corinuta in Paste, 15 Iun 2013 | 5850 vizualizari

 

Prima data cand le incerc, tare bune si rapid de facut, cu siguranta am sa mai fac si alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 400 g spätzle
  • 50 g unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 10-12 masline fara samburi
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle la tigaie cu ceapa si masline:

Se pune untul la topit intr-o tigaie de marime medie, se adauga spätzle si se prajesc 5 minute amestecand din cand in cand. Se taie ceapa rondele si se pune peste spätzle, se mai prajesc 2-3 minute, apoi se adauga si maslinele taiate rondele si se ia de pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la sfarsit si putin patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle la tigaie cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

17.06.2013, 14:58

ce mult imi plac

Corinuta 1

17.06.2013, 15:35

Multumesc Dia!

simona72 1

18.06.2013, 14:27

Simplu si bun!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de masline negre