Stiuca umpluta

de vero_closca in Peste, 8 Ian 2011 | 23578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca mai mare(minim 1 kg)
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii de franzela inmuiate in lapte si stoarse
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 250 ml supa de peste(eu am folosit de legume)
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 mar mic
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

se curata stiuca,se eviscereaza apoi se taie capul si se scoate cu grija pielea apoi se lasa sa stea in apa usor sarata.

se indeparteaza oasele iar carnea se trece prin masina de tocat.

ceapa si ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna in cele 2 linguri de ulei pana scade toata zeama lasata de ciuperci.

se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste pestele tocat.

se adauga patrunjelul tocat fin,painea,oul si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.

se coase pielea de stiuca ca sa arate ca intreaga si se umple cu aceasta cumpozitie apoi se coase si capul.

in gura stiucii se introduce marul.

se aseaza intr-o tava,se toarna supa si vinul si se unge stiuca cu ulei de masline.

se da la cuptor pt aproximativ o ora.

din cand in cand se stropeste cu sosul din tava.

se serveste rece,taiata felii.

a mea nu este taiata pt ca am pregatit-o pt o prietena.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta