Strawberry Cheese Pie

de dentistutza in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 3787 vizualizari

 

S-a dat liber la capsuneeee....atunci Hop! si eu cu ceva racoritor si fara cuptor!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti digestivi/graham
  • 100 gr. unt topit
  • 1 pachet (100 gr.) ciocolata cu lapte
  • 1 plic crema pt. tarte Dr. Oetker
  • 200 ml lapte rece
  • 400 gr. branza dulce
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 gr. capsune
  • 1 plic gelatina rosie
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheese Pie:

Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine de tot cu untul topit si cu ciocolata topita la microunde. Se asterne foaie de copt pe o forma cu fund detasabil si se formeaza crusta prin presare. Se da la rece.

Pentru crema de branza se prepara plicul cu crema pt. tarte cu 200 ml lapte conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca cu branza dulce ( eu am folosit Tworog de la Dr. Oetker cumparat in Carefour) si zaharul. Se niveleaza crema astfel obtinuta pe crusta de biscuiti.

Capsunile spalate si scurse se taie si se aseaza in doua straturi . Pliculetul cu jeleu rosu se prepara dupa instructiuni, se toarna cand s-a racorit un pic peste capsune si se tine la frigider cateva ore. Pentru a servi se trece un cutit in jurul marginilor pentru a desface inelul tavii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheese Pie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rolls Cinnabon