Stufat de pui

de gaby_duceag in Pui, 12 Iun 2011 | 4317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de copanele sau pulpe pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o legatura cozi usturoi verde (eu nu am avut acum, am pus vreo 4-5 catei)
  • un pahar vin alb
  • o cutie 500 gr rosii pasate sau bucati
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Am pus coanelele la prajit in uleiul incins .Le-am lasat la foc mediu invartindu-le pe toate partile pana s-au rumenit frumos.
Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit. In uleiul ramas am pus ceapa si usturoiul tocate si le-am calit usor. Am adaugat apoi vinul, foile de dafin,copanelele, si putina apa cat sa fie bine cuprinse.
Am pus capac (nu de tot) si am lasat la fiert la foc mic.
Cand a fost bine patrunsa carnea am pus rosiile bucati si am lasat sa mai dea cateva clocote.
Am asezonat cu patrunjel verde.
Am servit alaturi de orez cu legume si o salata de cruditati , dar cel mai bun e cu mamaliguta .
Sursa de pofta :)) a fost Medi, doar ca ea l-a facut cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]