Suc de patlagele galbene

de ianculubita in Bulion, 23 Aug 2013 | 4485 vizualizari

 

Aceste patlagele sunt foarte sensibile,se coc repede si tot atat de repede se strica;am pus si la borcan cu suc de rosii,acum va arat si sucul lor pus la sticle.

 

INGREDIENTE

  • patlagele galbene
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de patlagele galbene:

Patlagelele spalate, taiate,trecute prin separator de 2 ori, sucul rezultat il punem la fiert iar intr-o oala de 8 l de suc, adaugam 3 linguri zahar si 6 de sare. Lasam sa fiarba incet amestecand din cand in cand, adunam spuma care se formeaza iar cand a scazut suficient de mult (in oala trebuie sa ramana jumatate din suc), asa fierbinte punem sucul in sticle (sticla fiind intr-un vas cu apa rece). Infiletam bine dopurile, le punem in patura si le lasam pana se racesc bine apoi la camara.

TIPS-URI

1

nu ezitati sa puneti la conservele in care predomina rosiile cate putin zahar pentru ca opreste fermentarea, oricat de multa sare ar avea

2

se foloseste ca orice alt suc de rosii la diferite preparate dar si baut

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de patlagele galbene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii