Sufle de dovlecel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2011 | 7654 vizualizari

 

De caaand am dorit sa faac un sufle! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 250 gr branza de burduf
  • 4 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de dovlecel:

Incalzim cuptorul la 190C. Ungem cu unt o forma de sufle si presaram pesmet.

Cu cateva ore inainte, radem dovlecelul, punem sare si lasam intr-o strecuratoare mare sa se scurga apa.

Calim ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat in cateva linguri de ulei, apoi adaugam dovlecelul ras si lasam pe foc sa se moaie. Faramitam branza si o amestecam cu galbenusurile, dovlecelul si patrunjelul tocat si condimentam cu piper.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le inglobam compozitiei cu dovlecel si verificam daca mai trebuie sare.

Turnam in forma si tinem la cuptor pana cand formeaza o crusta rumena deasupra.

TIPS-URI

1

Grija cu sarea ca este si in dovlecel dupa ce s-a scurs apa din el si in branza.

2

Branza de burduf se poate inlocui cu telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume