Sufleu de cartofi

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500g cartofi
  • 150g cascaval ras
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi:

-Fierbem cartofii in apa cu sare.Ii pasam apoi ii amestecam cu 100g cascaval ras,smantana,galbenusurile ,albusurile spuma si mararul verde tocat.Mixam bine.Adaugam sare si piper.
-Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia ,deasupra presaram 50g cascaval ras si bagam 20 de minute la cuptor.

-Intre timp caleste ceapa tocata marunt,adaugi pasta de tomate ,putina apa si amesteci bine.
-Scoti tava din cuptor si deasupra intinzi uniform ceapa.Mai lasi 10 minute .Mie mi-a cam crescut de la albusurile spuma.
-Servesti taiat in patrate potrivite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turte cu branza