Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata

de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Ian 2012 | 4898 vizualizari

COMENTARII (38)

Cristi Roman 1

28.01.2012, 20:57

fie, pentru tine, Dia, fac o exceptie, si te pup si-n privat

Mitinita 1

28.01.2012, 20:57

dia,asa ca-mi dai mie portia ta..,si eu dau primul piept generos de pui pe care il vad pe aici

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

off ce m-am emotionat
oare cum ar putea fi emoticon_care_viseaza

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

Miti,dau,da' piept am si eu si destul de ...generos

Mitinita 1

28.01.2012, 21:16

esti satula vad,nu ma apuc eu acuma sa tai puiul in bucatele

Brindusa 1

28.01.2012, 22:26

icre de scoici? n-am auzit de asa ceva. Mersi Cristi pt informatie.

danakarin 1

28.01.2012, 23:48

Foarte ingenios. Eu am crezut ca partea rosie se arunca la Schickele St. Jacques .

Sidy 1

29.01.2012, 09:07

Ceva foarte finut Dar de icre de scoici...chiar ca n-am auzit sau vazut...
Oricum ce ai pregatit tu aici e de milioaneeee

Cristi Roman 1

29.01.2012, 13:05

Va multumesc mult .

Lau 1

08.02.2012, 13:34

superb arata

Cristi Roman 1

08.02.2012, 13:35

Multumesc .

naomy 1

09.02.2012, 11:32

superba prezentare ,intradevar ceva eschisito ( cum sp spanioli) felicitari pt reteta .

Cristi Roman 1

10.02.2012, 02:43

Multumesc mult, Naomy.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu branza Asiago si creveti