Supa crema de porumb

de divainbucatarie in Supe, 5 Noi 2010 | 5511 vizualizari

 

Daca va plac supele “exotice”, cu gust dulceag, va recomand aceasta supa. Se face in 10 minute si aveti ocazia sa schimbati meniul obisnuit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de unt topit
  • 6 felii de bacon
  • 2 cutii de conserve porumb
  • 2 catei de ustoroi tocat fin
  • 150 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • praf curry – dupa gust
  • sare – dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de porumb:

Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ca am vrut sa testez daca obtin acelasi rezultat (daca il eliminati inainte sa dati prin blender compozitia aproape la fel). Punem smantana si laptele, si lasam sa fiarba 2 minute. Saram si dam la parte de pe foc. Turnam in blender si mixam compozitia. Punem in castron si decoram cu baconul prajit, praf de curry si chilli. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

lia maria 1

05.11.2010, 12:46

sunt prima imi placeeste foarte gustoasa

lia maria 1

05.11.2010, 12:47

na ca mi-a luat-o silviainainte

divainbucatarie 1

06.11.2010, 09:59

multumesc, e foaret buna, trebuie sa o incercati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste