Supa de aripioare de pui cu taitei

de Krystyan Trendy in Supe, 12 Ian 2014 | 15042 vizualizari

 

Pentru pitici mofturosi si nu numai :d

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • 50-100 g taitei
  • 1 bucata de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de aripioare de pui cu taitei:

Prima data curatam aripioarele, le parlim pe flacara de la aragaz ,le spalam cu apa rece,apoi le punem intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,luam spuma de deasupra cu o spumiera.

Legumele le curatam ,le spalam si le punem intregi in oala cu aripioare sa fiarba.

Dupa ce au fiert legumele ,le scoatem separat pe o farfurie.

In supa adaugam taiteii si delikatul.

Lasam 5-10 minute sa fiarba taiteii si supa este gata!

TIPS-URI

1

Legumele fierte le putem toca si adauga in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripioare de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]