Supa de dovlecel

de mihaelaM in Supe, 1 Sep 2011 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1cartof mare
  • fasole verde
  • telina
  • pastarnac
  • 50ml ulei de masline
  • delikat de legume
  • patrunjel verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Legumele curatate, spalate si taiate le vom pune la fiert, dar atentie nu si dovlecelul. Dovlecelul il vom pune abia cand restul legumelor sunt fierte pe jumatate, daca il punem o data cu restul legumelor...o sa fiarba prea tare si se va sfarama.

O data legumele fierte vom pune delikatul de legume impreuna cu uleiul de masline dupa care vom mai lasa sa fiarba cam 5 min.

Stingem focul si adaugam patrunjelul taiat marunt.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste de gris