Supa de conopida cu rosii

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 11029 vizualizari

 

Ramona din Cimpina recomanda o supa de conopida, excelenta mincare de post.

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 6 rosii
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 2 cartofi, sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida cu rosii:

Se spala conopida si se lasa pentru 30 min. in apa cu sare. Se curata morcovul, patrunjelul, ceapa. Se da morcovul prin razatoare, iar celelalte  legume se toaca. Se calesc legumele, mai putin conopida si cartofii, se toarna apa peste legumele calite, se adauga cartofii cubulete, conopida desfacuta in bucatele iar la sfarsit rosiile date prin razatoare. Cand este gata se adauga patrunjelul. Se poate servi si acrita cu zeama de lamaie. POFTA BUNA!

Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]