O supa foarte usoara si gustoasa la care am folosit ingrediente 100% naturale de la Delikat: boabe de mustar, boabe de piper negru si ierburi si marar care au dat o savoare aparte mancarii...
Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.
Ceapa verde se taie rondele, ardeiul si telina se taie cubulete, apoi se pun la sotat in ulei de masline pentru 2-3 minute.
Adaugam putina sare, morcovii, boabele de mustar si continuam sotarea pentru alte cinci minute.
Punem apa plata peste legumele sotate in oala, lasam sa fiarba putin, apoi adaugam buchetelele de conopida, 1 lingurita de ierburi si marar de la Delikat, boabele de piper negru si lasam sa fiarba la foc mic in jur de 10 minute pana patrunde furculita usor in conopida si morcovi.
Daca mai este nevoie, potrivim gustul supei cu sare, oprim focul, adaugam putina verdeata proaspata (telina si marar), apoi putem servi.
Pofta buna!