Supa de conopida si baby morcovi

de Valclaudia in , 10 Iun 2018 | 3231 vizualizari

 

O supa foarte usoara si gustoasa la care am folosit ingrediente 100% naturale de la Delikat: boabe de mustar, boabe de piper negru si ierburi si marar care au dat o savoare aparte mancarii...

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 ardei kapia
  • 250 gr. baby-morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 telina medie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 l apa plata
  • 1 lingurita boabe de mustar Delikat
  • 1/2 lingurita boabe de piper negru Delikat
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita ierburi cu marar de la Delikat
  • cateva frunze proaspete de telina si de marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida si baby morcovi:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Ceapa verde se taie rondele, ardeiul si telina se taie cubulete, apoi se pun la sotat in ulei de masline pentru 2-3 minute.

Adaugam putina sare, morcovii, boabele de mustar si continuam sotarea pentru alte cinci minute.

Punem apa plata peste legumele sotate in oala, lasam sa fiarba putin, apoi adaugam buchetelele de conopida, 1 lingurita de ierburi si marar de la Delikat, boabele de piper negru si lasam sa fiarba la foc mic in jur de 10 minute pana patrunde furculita usor in conopida si morcovi.

Daca mai este nevoie, potrivim gustul supei cu sare, oprim focul, adaugam putina verdeata proaspata (telina si marar), apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida si baby morcovi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de usturoi - Deliciu fin și aromat