Supa gulas (Gulyásleves)

de MOKUSKA in Supe, 6 Sep 2014 | 7931 vizualizari

 

O supa care imi aduce aminte de copilarie. Va recomand cu mare caldura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita cu os (am folosit pulpa si rasol)
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 rosii fara coaja
  • 1 ardei rosu si verde
  • 2 cartofi
  • 1 lingurita de boia
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de condiment cu chimen macinat (sau 1/4 lingurita de chimen)
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa gulas (Gulyásleves):

Carnea o punem la fiert intr-o oala mai mare, la foc mic. Lasam sa fiarba pana cade carnea de pe os.

Zarzavatul si legumele tocam marunt si le calim in grasimea de pe supa de vita. Adaugam boiaua, rosiile tocate si turnam

peste supa fierbine de vita. Asezonam cu chimenul tocat, foaia de dafin si sare. Lasam sa fiarba zarzavatul. Dupa ce

a fiert zarzavatul adaugam cartofii curatati si taiati cubulete mici si carnea taiata in bucatele mici.

Dupa ce au fiert catofii luam de pe foc.

TIPS-URI

1

sa nu incercati fara chimen, nu va iesi gustul original

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa gulas (Gulyásleves)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:32

Mmm, vin la masa!

Merisor 1

09.09.2014, 07:30

Buna supica asta!

Sidy 1

27.01.2015, 06:53

Cred ca acest chimen ii da acel gust minunat ! Pe la noi se fac si galuste din faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]