Tagliatelle cu ciuperci

de Maria68 in Paste, 28 Mar 2012 | 4068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 6-7 ciupercute champignon
  • 2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 50 g parmezan
  • 1 lingura patrunjel tocat sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se caleste in 1-2 linguri ulei de masline pana se inmoaie si se adauga ciupercile spalate si tocate cubulete(sau felii subtiri). Se sareaza ,se pipereaza si se lasa  sa fiarba la foc mic, adaugand daca este nevoie putina apa. Cand ciupercile au fiert, se freaca galbenusul de ou cu smantana si se toarna peste ciuperci amestecand bine si lasat sa fiarba 1-2 minute la foc mic, asa incat sa rezulte un sos usor legat.

Intre timp se fierb tagliatelle, conform indicatiilor de pe pachet in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata fierte, se scurg si se adauga la sos. Insa si eu urmat procedeul folosit de Teo, adica am asezat pastele pe farfurie, iar deasupra am turnat sosul si am presarat  parmezan. Va pot asigura ca sunt nemaipomenit de gustoase!!!!!!Iar sosul mi s-a parut senzational!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda