Tagliatelle cu pui si sos cu masline

de Oana in Paste, 1 Mar 2014 | 7059 vizualizari

 

Super rapide si gustoase! Au disparut imediat ca nici nu am mai avut timp sa fac o poza la farfurie :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • un piept de pui
  • 200 gr masline negre feliate
  • 250 gr pasatta de rosii
  • oregano si busuioc
  • sare
  • piper
  • 250 gr tagliatelle
  • parmesan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos cu masline:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se spala si se se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Se amesteca putin, apoi se adauga usturoiul si ceapa taiate cubulete.

Intre timp se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Peste puiul cu ceapa se mai adauga din cand in cand putina apa fiarta de la paste, sa nu se lipeasca si sa se caleasca usor, inabusit. Cand carnea este facuta se adauga maslinele si sucul de rosii, se condimenteaza dupa gust si apoi se adauga pastele fierbinti si scurse de apa. Se mai lasa putin pe foc si se servesc cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]