Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

de mihaelar63 in Paste, 11 Mai 2013 | 3744 vizualizari

 

Cum se pregateste omul pentru gratar ? Muult , sa fie !!! Asadar am ramas cu carne de vitel si piept de pui ,, pe stoc '' . Nimic nu se pierde , totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle cu rosii
  • 500 gr carne vitel si piept de pui la gratar
  • 300 gr ciuperci de padure congelate 100 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml smantana slaba
  • 1 ou
  • mix de branza razuita
  • 250 gr unt
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare , le scurgeti .

Prajiti usor in ulei ceapa , usturoiul si carnea  feliate.Sarati .

Adaugati ciupercile , o lingura de faina , amestecati si turnati treptat laptele .

In aceasta ciulama amestecati piperul alb,busuiocul si patrunjelul verde tocat marunt .

Ungeti un vas de termorezistent cu unt si tapetati cu pesmet .

Puneti un rand de paste alternat cu  ciulama .Continuati pana se termina materialul.

Incheiati turnand pe deasupra smantana batuta cu ou si sare .Presarati brnza razuita.

Gratinati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Serviti preparatul cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi