Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Paste, 9 Mar 2016 | 3309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri otet din orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 varza chinezeasca
  • 500 grame broccoli
  • 250 grame taitei
  • 200 grame sparanghel
  • 4 oua mari
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Sriracha)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri:

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper.

Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si taiteii, in apa sarata. 

Se fierb 3 minute, apoi se adauga sparanghelul si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior. 

Se prajesc ouale intr-o tigaie, la foc mediu.

Se impart taiteii si legumele in 4 portii, se aseaza cate un ou prajit deasupra si se servesc cu sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane fripte