Taitei de casa

de mihaelaM in Paste, 5 Iul 2011 | 3203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4galbenuse
  • faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Punem galbenusele intr-un castronel,sarea si faina cat cuprinde.Amestecam totul pana devine un aluat nelipicios.

Aluatul il luam si-l intindem pe masa de lucru punand faina pe masa,intindem aluatul in foaie subtire punanad din cand in cand deasupra faina.

Cand foaia este intinsa bine mai punem o mana de faina deasupra rulam si taiem fasii,apoi ii intindem si-i lasam sa se usuce pe masa.

Cand o sa ii luam sa-i punem in ciorbita ii punem in sita si-i cernem.

bafta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu dovlecei