Taitei de casa

de mihaelam90 in Paste, 2 Feb 2014 | 4428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen.

Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri.

Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se desface usor, si se lasa la uscat.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi la ciorba de gaina sau daca sunt taiati mai lati pot fi folositi ca si paste tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval