Tarta cu ceafa de porc

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 2669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 50 gr unt
  • 25 gr drojdie
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 100 gr ceafa de porc feliata
  • 1 bucatica de branza
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceafa de porc:

Intr-un castron punem faina, drojdia dizolvata in lapte, untul topit, oul intreg si praful de sare si framantam aluatul pana se dezlipeste de peretii vasului. Ungem o tava de tarta cu unt, intindem o foaie rotunda si o asezam in tava.

Asezam feliile de ceafa, branza taiata feliute, ardeiul taiat felii si rosile. Dam la cuptor 15 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan