Tarta cu dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 7401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ceapa mica
  • 4 dovlecei
  • 150 g branza de vaci
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • ulei de masline
  • 1 galbenus
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei:

1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit.

2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat rondele) si ii punem la calit.Cand s-au prajit putin stingem focul si ii transferim intr-un bol sa se raceasca.

3. Intr-un bol batem cele 4 oua cu branza,sare,piper si nucusoara.Aceasta o punem peste dovlecei si mestecam.

4. Incingem cuptorul la 180°.Punem aluatul de foietej intr-o tava rotunda 24cm diametru si hartie de copt, punem si compozidia de dovlecei.Taiem rondele jumatatea oprita si o aranjam frumos pe tarta.Ungem cu un galbenus si o dam la cuptor timp de 40 de minute.

5. Cand e gata scoatem tava si mai lasam 5 minute dupa care scoatem tarta.

Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei