Tarta cu iaurt

de diana_k in Prajituri, 29 Noi 2010 | 6374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • putin ulei
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 50 g stafide
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 400 ml iaurt
  • 200 g foi de placinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu iaurt:

 pt umplutura se amesteca  iaurtul, zaharul, stafidele, ouale si coaja de lamaie. Se unge vasul in care se va coace tarta cu ulei se aseaza doua foi de placinta pe fundul vasului lasand capetele afara, se stropeste cu ulei, se toarna 1/4 din compozitia de iaurt

se iau doua foi de placinta si se imparuresc in patru si se aseaza peste iaurt, se stropesc cu ulei, se toarna alt strat de iaurt, alt strat de foi....la sfarsit se aduc marginile in interior acoperind tarta, deasupra am pus 2 linguri de iaurt si am presarat zahar.

se introduce la cuptor, este gata cand s-a rumenit frumos si trece proba cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (10)

diana_k 1

30.11.2010, 23:35

da e foarte buna, umplutura seamana cu cea de branza de vaci, dar mai fina

diana_k 1

30.11.2010, 23:48

Marieta , multumesc

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 07:57

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]