Tarta de branza

de Alexandru29 in Torturi, 12 Apr 2013 | 7725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. biscuiti digestivi
  • 200 gr. unt
  • 400 gr. branza philadelphia
  • 200gr. zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa coaja de lamaie si portocala
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr. dulceata de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza:

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit  la 180 grade celsius timp de 8 minute.

In acest timp se amesteca branza cu ouale, zaharul, coaja de portocale si lamaie si esenta de vanilie (albusurile trebuie batute separat cu o lingurita de zahar pana se obtine o spuma si dupa se adauga la compozitia noastra).

Dupa ce am scos biscuitii de la cuptor adaugam compozitia noastra peste biscuiti si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 de minute, dupa ce s-a racit adaugam deasupra un strat consistent de dulceata de capsuni, zmeura sau fructe de padure la alegere.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci si fructe