Tiramisu reţetă originală, cu frisca

de Lau in Prajituri, 3 Noi 2011 | 9682 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • cafea
  • cacao pentru pudrat
  • 250 g mascarpone
  • 350 ml frisca
  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu frisca:

Tiramisu reţetă originală

Amestecam galbenusurile cu zaharul bine, punem pe baie de aburi si amestecam continuu pana se topeste zaharul si se ingroasa. Lasam sa se raceasca(eu am dat la frigider)

Batem mascarpone si adaugam crema de galbenusuri, frisca batuta bine, esenta de rom dupa gust si amestecam bine.

Trecem piscoturile prin cafea (nu le lasam mai mult de 2 secunde), asezam un rand adaugam 1/3 din crema, alt strat de piscoturi, crema ramasa si dam la rece 2 ore. Pudram cacao inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dragoste