Toba de pui

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2016 | 4767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr carne de pui dezosata
  • 1 plic de gelatina
  • sare,piper
  • usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pui:

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura.Se leaga punga la gura ,se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur,se pune punga intr-o tava  si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu.Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas.Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul,se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .

    Se serveste rece.

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 tavi una rotunda si una dreptunghiulara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

24.04.2016, 15:15

super

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:18

foarte buna!

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de pui