Tocana de ceapa cu ceafa afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2015 | 6858 vizualizari

 

Cu carnita sa fie,ca leii sunt carnivori....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa
  • 450 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 450 g ceafa afumata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu ceafa afumata:

Ca sa mearga treaba repede si sa nu ni  se lungeasca urechile de foame,curatam si taiem cartofii,ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii,curatam ceapa si o taiem solzisori.Rosiile le oparim ,curatam de coaja si le taiem mai marunt.Portionam ceafa afumata si o punem la prajit in ulei,cat sa se inabuseasca nitel.Scoatem ceafa din tuci si adaugam ceapa,punem putina sare si lasam la foc mic sa se caleasca pana obtinem o culoare aurie.Adaugam rosiile,cartofii fierti,un polonic de apa din apa in care au fiert cartofii,lasam cca 10 min sa se amestece aromele,apoi adaugam ceafa si piper dupa gust.La final tocam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]