Tocana de ceapa cu ceafa afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2015 | 6720 vizualizari

 

Cu carnita sa fie,ca leii sunt carnivori....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa
  • 450 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 450 g ceafa afumata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu ceafa afumata:

Ca sa mearga treaba repede si sa nu ni  se lungeasca urechile de foame,curatam si taiem cartofii,ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii,curatam ceapa si o taiem solzisori.Rosiile le oparim ,curatam de coaja si le taiem mai marunt.Portionam ceafa afumata si o punem la prajit in ulei,cat sa se inabuseasca nitel.Scoatem ceafa din tuci si adaugam ceapa,punem putina sare si lasam la foc mic sa se caleasca pana obtinem o culoare aurie.Adaugam rosiile,cartofii fierti,un polonic de apa din apa in care au fiert cartofii,lasam cca 10 min sa se amestece aromele,apoi adaugam ceafa si piper dupa gust.La final tocam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]