Poftesc de mult la ea si acum i-a venit randul la miezul noptii! :))))
Ciupercile se curata si se spala bine.
Ceapa si ardeii se curata, se spala si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa la calit 1-2 minute.
Se adauga si ardeii si se mai caleste 2-3 minute.
Se presara vegeta si piper.
Se toarna putina apa si se fierbe 10 minute.
Se adauga ciupercile si apa daca este nevoie si se fierbe 20-25 minute.
Se adauga rosiile taiate marunt si se mai fierbe 10 minute.
Se adauga pasta de tomate se amesteca bine si se baga la cuptor, ca sa nu mestecam mult in ea.
Aproape de final se adauga mararul tocat marunt.
Cand iese uleiul la suprafata este gata.
Se serveste cu mamaliga, daca ai timp sa o faci.
1
Se poate face si cu ciuperci conservate.
2
La servire se poate presara putin patrunjel tocat fin.