Tocana de oua

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2012 | 4748 vizualizari

 

Pentru ca in aceasta saptamana s-a mancat oua ,lapte si branzeturi am zis sa fac aceasta tocanita pe care bunica mea draga ne-o facea in vacantele de vara.Eu am modificat-o un pic...

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe mari
  • 1 adei gras
  • 150 ml suc de rosii
  • 200 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 6 oua
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de oua:

Legumele curatate, spalate si apoi taiate julienne, le-am pus intr-o cratita la calit in ulei si un pic de sare am pus si ciupercile. Cand s-au calit bine adica ceapa s-a inmuiat bine am adaugat sucul de rosii lasand sa clocoteasca inca 10 minute, am potrivit de sare si piper, apoi am spart ouale pe rand direct in cratita unul langa altul si am pus capacul lasand sa fiarba ouale bine sa se intareasca galbenusul. Am dat pentru 15 minute la cuptor. La final am pus patrunjel. Cand am servit am pus parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna

TIPS-URI

1

nu am gasit categoria de mancaruri dar am pus la mancaruri de post ca nefiind cu carne....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

27.02.2012, 00:00

ooo mamaie elena ce bine arata

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:47

interesant

jolygina 1

12.03.2012, 01:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de nuca