Tocana in vas roman

de AnyCostescu in Porc, 9 Sep 2012 | 4319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • ficat de porc
  • gusa de porc
  • carnat de porc
  • morcov
  • ceapa
  • ardei
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca apa
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana in vas roman:

Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita..

Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se stropeste peste tot cu apa si vin. Se da la cuptor. Cuptorul se aprinde dupa ce punem vasul. Se lasa la cuptor pana carnea e fiarta, aproximativ o ora a stat la mine.

Noi am servit-o cu cartoi noi, intregi la cuptor dati prin rozmarin si muraturi :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii