Tocanita cu carne si bulbi de ceapa

de rena in Vita, 24 Ian 2014 | 4179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de vita (sau de care va place)
  • 1 kg. bulbi de ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 4-5 linguri de otet
  • sare,piper boabe,foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne si bulbi de ceapa:

Curatam bulbii de ceapa si usturoiul (bulbii de ceapa nu ii taiem ii lasam intregi)

Intr-o oala punem uleiul si prajim putin carnea, o scoatem pe o farfurie si calim bulbi de ceapa cu usturoiul taiat felii. Dupa ce s-au rumenit putin bulbii adaugam carnea si stingem cu otet. Punem bulionul dizolvat in apa, sarea si piper dupa gust. Adaugam apa 4 degete mai sus de carne in oala, punem si dafinul, acoperim cu capac si lasam sa fiarba pina se inmoaie carnea si obtinem un sos grosut .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si bulbi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]