Tocanita de carne cu galuste si ciuperci

de reisnaor_2006 in Porc, 23 Noi 2014 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 200 gr ciuperci conserva
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de carne cu galuste si ciuperci:

Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si ardeiul taiat, adaugam carnea taiata cubulete si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot .Dupa ce a fiert carnea adaugam ciupercile, saram si piperam si facem galustele dintr-un ou, 2 lg de faina si zeama din tocanita.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne cu galuste si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

23.11.2014, 17:25

Ce tocanita buna ai facut!

MotanLaOale 1

23.11.2014, 18:26

NicoNico 1

07.12.2014, 21:32

buna ,am si eu o intrebare . ce consistenta treb sa aiba compozitia galustelor ,ca eu din pacate nu mai tin minte cand facea reteta asta draga mea bunica , si tu nu ai precizat , app arata delicios se poate pune si usturoi si cimbru ? eu asa pun la tocanitele mele sunt cam dependenta de aceste doua ingrediente la felul 2

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc