Tocanita de cartofi cu ciuperci

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 7633 vizualizari

 

O tocanita simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci:

Se taie julien ceapa, ardeiul si ciupercile si se calesc in ulei. Deasupra se adauga cartofii taiati si se adauga apa cam un centimetru deasupra cartofilor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana se fierb cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)