Tocanita de cartofi la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 15046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5-6 rosii
  • 1,5kg cartofi
  • 1foaie dafin
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel
  • 2carnati taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi la ceaun:

Curatam si tocam ceapa marunt,la fel si morcovul.Ardeiul il spalam si il curatam,il taiem cubulete.Legumele le punem intr-o oala cu putin ulei si le lasam la calit cateva minute.Intre timp,taiem feliute carnatul si il adaugam in oala,punem sare,vegeta ,dafinulsi piper si mai lasam cateva minute,amestecand mereu.Completam cu apa,lasam sa fiarba,apoi adaugam cartofii,curatati si taiati cubulete.

Curatam rosiile de coaja,le tocam marunt si le adaugam si pe ele in oala.Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

26.09.2010, 19:31

Ai de mine ce mai inghesuiala la ceaunu' astadar recunosc ca sunt motive

ela 1

26.09.2010, 19:33

Dia vad ca au umblat bucatarasii la ceaunul meu si cat am lipsit eu zilele astea....

eleny2010 1

03.12.2010, 12:50

super. chiar acum cautam pe site o reteta de tocanita cu carnati. ms .. ma duc sa ma apuc de gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui