Tocanita de ciuperci

de olivee in Mancaruri de legume, 9 Oct 2012 | 3450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 lingurite de lapte
  • 5 linguri de faina
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • delicat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ciupercile, se taie cubulete. Ardeii se taie tot cubulete. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, se adauga ardeii, ceapa taiata marunt. Se calesc un pic ,dupa care se adauga ciupercile. Intr-o farfurie se pun cele 5 linguri de faina si se amesteca cu laptele pana se formeaza o pasta. Cand s-a mai lasat apa ce a lasat-o ciupercile, se adauga pasta din faina si lapte, se amesteca, dupa care se mai tine un pic pe foc mic, se mai adauga delicatul, sarea si piperul dupa gust.

A iesit super gustos!

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

10.10.2012, 22:31

Toamna07 1

12.10.2012, 12:44

De-abia am terminat tocanita mea si deja alta imi scoate ochii!
Super!

Dana_Retetegg 1

22.11.2012, 00:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]