Tocanita de ciuperci

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 20 Noi 2014 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, peste punem ceapa curatata si taiata marunt, dupa un minut-doua cand ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate, curate si taiate felii. Dupa un sfert de ora punem si bulionul cu o cescuta de apa, dupa care lasam pana ce toata apa scade, iar in ultimele minute, adaugam usturoiul pisat si condimentam cu sare, piper si boiaua dulce, iar la final presaram patrunjel verde tocat. 

Servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]