Tocanita de ciuperci

de violeta30 in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 5181 vizualizari

 

Din categoria "retete de post economice".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 3 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • condimente (piper)
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem felii subtiri pe care le punem la calit in ulei. Cand sunt aproape gata, adaugam ceapa tocata fin si potrivim de sare. Rosiile le taiem cuburi sau felii si le adaugam peste ciuperci. Cand sunt gata, desfacem faina in putina apa si adaugam peste tocanita. Lasam sa fiarba bine, iar la final, adaugam verdeata si piperul.
Se serveste cu paine calda sau cu mamaliguta.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]