Tocanita de ciuperci cu carne

de Dya Daniela Andrei in Porc, 29 Apr 2011 | 5192 vizualizari

 

As manca in fiecare zi ciuperci, si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 4 cepe potrivite
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 4-5 linguri de ulei
  •  sos de rosii
  • 1/2 kg cotlet
  • condimente: rozmarin, oregano, sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne:

Tocam ceapa si ardeiul rosu si le punem la calit in cele 5 linguri de ulei. Intre timp, spalam bine carnea, o taiem cuburi si o punem la calit alaturi de ceapa si ardei pentru aproximativ 30 de minute (cratita sa fie acoperita cu un capac).

Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugam ciupercile, spalate si curatate in prealabil. Daca sunt prea mari le putem taia feliute (la fiert ciupercile "se strang" si raman mici). Nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa ciupercile la fiert. Spre final cand au fiert si ciupercile, adaugam sosul de rosii si condimentele si lasam sa fiarba impreuna pana cand scade zeama lasata de ciuperci.

Pofta buna!


TIPS-URI

1

Putem adauga o lingura de faina pentru a se lega, insa nu sunt de acord cu acest procedeu

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita nationala