Tocanita de ciuperci cu carne

de gaby_gabytza in Pui, 21 Noi 2014 | 9062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 4catei usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 300 ml suc de rosii(eu am tocat si rosiile)
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne:

Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
sucul de rosii si rosiile tocate.

Punem condimentele dupa gust impreuna cu usturoiul pisat.Dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la moc mediu pana sunt gata ciupercile .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda