Tocanita de ciuperci la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 8023 vizualizari

 

Am si eu o fixatie, imi place sa gatesc anumite preparate in tuci. Asa ca azi am bagat ciupercile in tuci, n-au avut obiectii, chiar s-au simtit bine.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champinion
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci la tuci:

Desi am tot auzit ca e bine sa nu cureti ciupercile,sa le lasi cu pielita aia alba,ca acolo sunt adunate toate substantele benefice organismului,eu fac exact invers,le curat,am pitici pe creier......Asadar si prin urmare am curatat ciupercutele,le-am rupt coditele,fiind micute le-am lasat intregi.Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt.Am asezat tuciul pe aragaz,l-am lasat sa se incinga bine,am adaugat uleiul si apoi ceapa si ardeiul,am pus putina sare si piper si am lasat la calit pana s-a inmuiat ardeiul.Apoi am adaugat ciupercile si o ceasca cu apa si am lasat la fiert cca 25-30 min.La final am tocat patrunjel si l-am pus deasupra,apoi am stins focul.Se poate servi cu mamaliguta,eu prefer painea,mamaliga-mi face foame....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de ciuperci pleutorus