Tocanita de pui cu fasole verde

de ralu_ca in Pui, 29 Mar 2014 | 11269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde ( am avut la congelator )
  • 4-5 cepe
  • bucati de pui ( piept, copanele )
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu fasole verde:

Am curatat ceapa si am tocat-o, apoi am pus ulei intr-o cratita si am calit-o cateva minute. Am adaugat bucatile de pui, le-am calit, apoi bulion. O lingura de faina am omogenizat in putina apa si am turnat in cratita. Amestecam foarte bine, adaugam 2-3 ibrice de apa si lasam sa fiarba carnea. Cand am considerat ca s-a fiert, am adaugat si fasolea verde. Amestec foarte bine, mai lasam 15-20 minute sa fiarbe si la final punem mararul tocat.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]