Tocanita din carne de porc

de elena1988 in Porc, 4 Noi 2010 | 6925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr de carne de porc(pulpa)
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • 4 linguri de bulion,
  • 50 ml vin rosu sec , 
  • 4catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • cimbru,
  • 1 legatura de marar,
  • cartofi pentru piure si putin unt.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, mararul, si la sfarsit usturoiul si vinu, si se mai lasa 10 minute, separat se face pireul si se serveste alaturi, pofta buna;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi