Tocanita din carne de porc cu ardei

de Valclaudia in Porc, 1 Sep 2013 | 3698 vizualizari

 

o mancam cu mare drag ca-i tare gustoasa! Tocmai de aceea o prepar destul de rar, stiu ca-i grea.... cu o multime de calorii...

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei mari rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu ardei:

Spalam carnea si o taiem bucati.

Curatam si spalam ceapa si ardeii.

Ardeiul se taie bucati mari, ceapa se trece pein robot sa fie cat mai marunta.

Prajim timp de 10 minute carnea condimentata cu sare si piperf dupa gust in ulei.

Adaugam ardeiul si mai lasam la foc potrivit alte 5 minute.

Punem in cratita ceapa maruntita, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade complet toata apa.

Gustam si daca carnea este patrunsa, stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca mai este nevoie sa fiarba putin, mai adaugam putina apa.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu piure de cartofi;

2

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc cu cartofi piure