Tochitura

de Lau in Porc, 27 Apr 2012 | 7699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • piept de pui
  • carnati proaspeti
  • carnati afumati
  • sunca afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.

Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade,

Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca

Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]