Tochitura cu mamaliguta

de Florin A in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2016 | 5700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • o bucata de pulpa de porc
  • cativa carnati de casa (optional afumati)
  • sare, piper si busuioc dupa gust
  • 300 ml suc de rosii preparat in casa
  • cativa catei de usturoi
  • mamaliguta pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se taie carnea de porc in bucati potrivite si se pune la rumenit in putin ulei.

Se adauga pieptul de pui taiat cuburi si carnatii, usturoiul feliat si se condimenteaza dupa gust.

Se lasa la foc potrivit pana se patrunde bine toata carnea.

Se adauga sucul de rosii si se fierbe inca 10 minute.

Separat se pregateste mamaliguta dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gicuta 1

25.01.2016, 12:43

Delicioasa!

Dya Daniela Andrei 1

25.01.2016, 14:43

Cu rozmarin si busuioc

Rocsi 1

25.01.2016, 20:26

Cat de minunata poate fi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta